Welkom bij APG STABLES! Om deze pagina te bekijken, moet u uw flashplayer updaten !
Welkom bij APG STABLES! Om deze pagina te bekijken, moet u uw flashplayer updaten !
Wie zijn wij ...
- Indoor : 25x65 - 1625 m²
- Buiten dressuurring : 60x20 - 1200 m²
- Graspiste : 40x80 - 3200 m²
- Longeerpiste
- Stapmolen voor 6 paarden

Stoeterij APG-STABLES is gelegen ten Noorden van Antwerpen, in een mooie en uitgestrekte groene omgeving.

De merries (al dan niet met veulen) of sportpaarden, kunnen bij ons van een gezonde weidegang genieten in een prachtig rustig natuurkader.
Bij stoeterij APG-STABLES worden uiteraard ook al onze klanten hartelijk ontvangen en kunnen genieten van een lekker drankje of hapje in onze ruime en gezellige foyer of, bij mooi weer op het aanpalende terras.
Beschikbare stallingen bij APG-Stables
Binnen- of buitenlandse ruiters die bv. op wedstrijd of op tournee zijn in onze regio, kunnen gebruik maken van onze luxueuze stallingen. Wenst u hierover meer informatie, aarzel niet ons te contacteren (info zie contact pagina).
We bieden mogelijkheid tot trainingparcours - springen met eigen paard. Dit parcours wordt regelmatig veranderd.

Dit kan op afpraak, info zie contact pagina.

We beschikken over zeer ruime, moderne luxeboxen, waar de handelspaarden en paarden op training gestald staan.

Douche en solarium alsook individuele zadelkast zijn beschikbaar.

De ganse stoeterij is voorzien van camerabewaking.
Boy deed voornamelijk eerst aan voetbal en tennissen en later deed hij ook wat paardrijden op de manege te Kalmthout. Nadat hij zo druk kreeg met al zijn sporten moest hij kiezen van zijn vader, welke sport hij het liefst zou willen doen.

Het antwoord van Boy kwam uit een verassende hoek, hij had gekozen voor paardrijden wat hij op dat moment het minste beheerste.

Hij kreeg van zijn vader een pony die door het leven ging met de naam Boots, na een bepaalde tijd kreeg Boy nog 2 pony's genaamd: Joly's Alex & Eeling Midnight.2014 : Belgisch Kampioen Junioren

In 2014 behaalde Boy de titel van Belgisch Kampioen Junioren en was er ook de deelname aan het Europees Kampioenschap in Arezzo (Italië).

Verder werd Boy 3de op het BK voor Young Riders te Neeroeteren. Vanuit de Belgische Federatie mocht hij deelnemen aan de selectiewedstrijden voor het Young Riders Academy Team. Op die selectiewedstrijden in Arezzo Italië werd hij geselecteerd na 2 parcoursen gereden te hebben en verschillende interviews afgelegd te hebben. Daardoor vanaf nu gesteund door Rolex.

2015 : de Academy kiest ieder jaar de 6 beste ruiters voor deelname aan hun theorielessen van universitaire professoren en praktijklessen van topruiters. Hierbij werd Boy-Adrian geselecteerd.

Boy kreeg Marcus Ehning als mentor en is volop bezig met de training.

Sinds 7/7/2015 is Boy-Adrian gediplomeerd lesgever, met bovenop een Masterclass statuut.


2015 : Europees Kampioen

In 2015 behaalde Boy de titel van Europees Kampioen met het Belgian Young Riders team in Wiener Neustadt (Oostenrijk), en
dit met 'Be Cool'.
Boy-Adrian.van.Gelderen,.geboren.op.8.mei.1996.te.Malle,.België.
© Copyright APG STABLES - High Standard Sporthorses
Wuustwezel Belgium
Met deze reed hij vooral recreatief en nam hij deel aan landelijke wedstrijden van de LRV. In zijn pony-tijd werd Boy dagelijks begeleid door Michel Verbeeck , die hem de basis heeft geleerd en het leren zitten op een paard.

Het viel al zeer snel op dat hij zeer gedreven was en echt verder wilde in de paarden, om dit te verwezenlijken hebben zijn ouders in 2008 een privé stal voor hem gekocht waar hij in alle rust kan trainen. In het jaar 2008 is Boy ook steeds meer begonnen met het rijden van wedstrijden. Al gauw kwamen er meer en meer paarden.